Besiktningsman Stockholm

Byggkonsult i Nynäshamn, Haninge, Huddinge, Tyresö & Söderort m.m

Besiktningsman i Stockholm

Aller Byggkonsult AB utför Byggkonsult-tjänster som opartisk Besiktningsman, Kontrollansvarig(KA) samt Projektledning. Företaget drivs av Johnny Aller som har lång erfarenhet av byggbranschen. Johnny började som lärling 1985 och har haft eget byggföretag inom entreprenader av små och större byggprojekt i 20 år, från lösvirkeshus till kontorsbyggnader.

Kontrollansvarig i hela Stor-Stockholm

För några år sedan sadlade vi om till besiktningar och konsulttjänster för att hjälpa uppdragsgivare med oberoende bedömning grundat på lång yrkeserfarenhet och förebygga vanligt förekommande problem och utmaningar som uppkommer i uppförande av byggnader. Vi hjälper privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar i Stockholms län.

Byggbesiktningar

Aller Byggkonsult samarbetar med yrkeskunniga besiktningsmän och proffshantverkare med lång erfarenhet inom alla yrkesgrupper som vvs, elektriker, ventilation, plattsättning – och har möjlighet att bilda en besiktningsgrupp vid större besiktningar och kunduppdrag.

Entreprenadbesiktning

Företaget är medlem i SBR, Sveriges Byggnadsingenjörer och är certifierad besiktningsman enligt Swedcert. Som kontrollansvarig innehar vi behörig K, komplicerad art. Förteckningarna för N och K förklaras nedan

  • N – villor, flerbostadshus med högst två våningar, ändringar i alla byggnader
  • K – nybyggnad, tillbyggnad, ombyggnad eller rivning av byggnader med fler än två våningar

Husbesiktning

Vi arbetar enligt gällande regler inom branschen enligt t.ex AMA, BBR, BVV, GVK och Säker Vatten m.m. Företaget innehar erforderliga konsultansvarigsförsäkring och ID06.

Upptagningsområde

Aller Byggkonsult AB utför byggbesiktningar över hela Stor-Stockholm med utgångspunkt från Nynäshamn. Vårt upptagningsområde sträcker sig från Trosa, Järna, Södertälje, till Haninge, Huddinge, Tyresö och Norrort med omnejd.

Kontakta oss gärna för hjälp inom uppdrag som besiktningsman, kontrollansvarig, entreprenadbesiktning- & husbesiktningar i Stockholms-regionen.